Over Ons & Testimonials

Anne Borkent is leiderschapscoach, life coach en pastor die mensen helpt zichzelf beter te leiden en teams traint voor succes.

Anne trainde bij Hillsong International Leadership College in Sydney, Australië, waar hij een Advanced Diploma in Leadership behaalde. Hij heeft ook een propedeuse graad in de econometrie en operational research. Zijn coaching wordt verder beinvloed door training die hij ontving bij John Finkelde en hij maakt gebruikt van de coachingsprincipes van John Whitmore (Coaching for Performance) en Michael Bungay Stanier (The Coaching Habit).

Anne is sinds 12 jaar de Lead Pastor van C3 Rivers, een moderne kerk in de regio Arnhem-Nijmegen. Hij is ook een coach bij Grow A Healthy Church, voor de EU en het Verenigd Koninkrijk. In januari 2020 heeft Anne Thirtyeverything opgericht.

Anne en Jedidja zijn getrouwd in 2008 en hebben 3 kinderen.


Anne & Jedidja Borkent, september 2019 (foto: Colour by Esther fotografie)

Jedidja Borkent is psycholoog NIP sinds 2010 en praktijkeigenaar van Psychologiepraktijk Borkent. Na haar universitaire mastersopleiding aan de Vrije Universiteit werkte zij voor Jellinek Mentrum en IrisZorg, waar zij zich specialiseerde in verslavingsbehandelingen, ADHD coaching en het geven van cognitieve gedragstherapie voor angst-, stemmings-, en paniekklachten. Sinds 2014 behandelt ze deze klachten in haar eigen praktijk. Daarnaast biedt zij doelgerichte behandeling aan voor de volgende klachten: burn-out, depressie, somberheid en trauma. Psychologiepraktijk Borkent werkt samen met Thirtyeverything. Sommige mensen hebben hulp nodig van een psycholoog, anderen hebben meer baat bij een coach. Klik hier voor een aantal veelgestelde vragen daarover.


Wat mensen zeggen

Anne has a track record in building teams, organizational design principles and effectively juggling multiple activities in life. I highly recommend him as a coach. If you are a team builder, a leader in your organisation or simply at a stage of life wanting to avoid burn out, talk to Anne.

Steve Warren, Entrepreneur & Leadership Coach

Anne is een man van hoge waarden en normen. Hij is een coach die het beste bij mensen en teams naar boven haalt. Zijn input levert een verbeterde “jou” op en is de moeite van het investeren waard. Ik beveel Anne van harte aan.

Martin de Jong, Coach bij Building Champions

Jedidja heeft mij geholpen om weer los te komen vanuit een situatie waarin ik vast zat. Door haar vriendelijkheid en gedegen hulp ben ik er stap voor stap weer bovenop gekomen. Ze helpt je om met een andere blik naar je omstandigheden te kijken. Ze neemt je serieus, en weet zich te richten op wat echt de kern van het probleem is. De sessies die ik heb gehad hebben mij veel verder gebracht dan ik zelf had kunnen bedenken.

Lucinda Turk, Cliënt Psychologiepraktijk Borkent

Boek een gratis kennismakingsgesprek.


%d bloggers like this: