Veelgestelde Vragen

Thirtyeverything is opgericht door Anne Borkent, life coach, leiderschapscoach en pastor. In samenwerking met Jedidja Borkent van Psychologiepraktijk Borkent, helpt hij mensen door de dertiger jaren heen.

Thirtyeverything helpt thirtysomethings te groeien in én genieten van hun dertiger jaren.

Vraag: Voor wie is Thirtyeverything?

Kijk voor het antwoord meteen op de pagina Voor wie

Vraag: Is Thirtyeverything ook geschikt voor twintigers?

Jazeker! Sommige twintigers lopen in hun twintiger jaren al tegen dezelfde zaken aan als waar veel dertigers tegenaan lopen. Als alles tegelijk op je af komt – werk, carrière, huis, relatie of gezin – dan is Thirtyeveryting voor jou, of je nu 25, 35, of zelfs 45 bent! In de praktijk merken we dat vooral dertigers in het spitsuur van hun leven zitten en behoefte hebben aan coaching in dit traject van hun leven.

Vraag: Kunnen wij als stel ook coaching ontvangen?

Absoluut. Thirtyeverything is géén relatiecounseling of relatietherapie maar we kunnen wel degelijk handvaten aanbieden om jou/jullie door het hoogseizoen van je leven te helpen. Dit gesprek vindt dan 1-op-2 plaats, waarbij jullie in eerste instantie in gesprek gaan met Anne.

Vraag: Hoe werkt het coachingstraject?

Begin met een gratis kennismaking. Wil je verder geholpen worden? Dan zijn er drie pakketten waaruit je kunt kiezen. Hier zie je het volledige coachingstraject.

Vraag: Wat zijn de tarieven van Thirtyeverything?

Dat hangt ervan af welk pakket je kiest in het coachingstraject. Verder is het afhankelijk van of je alleen komt of als stel (zie vraag hiervoor), en of je coaching wilt ontvangen of ook psychologische hulp. Klik hier voor alle tarieven.

Vraag: Wie doet de coaching, Anne of Jedidja?

Coachingsgesprekken worden gedaan door Anne. Heb je ook psychologische hulp nodig dan kun je terecht bij Jedidja. Kom je als stel, dan kom je terecht bij Anne.

Vraag: Wat is het verschil tussen coaching en psychologische hulp?

Een coach is iemand die je begeleidt richting het behalen van een doel. Bijvoorbeeld het ontwikkelen van beter tijdsmanagement, het verbeteren van jouw relaties of omgaan met stress. Een coach luistert, observeert, stelt vragen die jou aan het denken zetten, houdt rekening met jouw situatie en helpt jou vooral zelf de antwoorden te vinden die jij in je hebt. Samen met de coach kijk je waar je tegenaan loopt en wat je kunt doen om dit te verbeteren. Veel gebruikte methoden zijn het vergroten van zelfinzicht en het toepassen van bewezen strategieën.

Met een psycholoog ben je bezig met het verwerken van (hevige) psychische problemen. Hierin staat vaak jouw verleden centraal. Je bezoekt een psycholoog als je kampt met bijvoorbeeld een verslaving, angst of een depressie. Met een coach kijk je meer naar het heden en de toekomst. Je hebt een bepaald doel, en samen met een coach kijk je naar de mogelijkheden om dat doel te bereiken en life skills aan te leren.

Coachingstrajecten duren vaak minder lang dan bij een psycholoog. Als onderliggende psychische problematiek ook aangepakt moet worden, dan verwijst een coach door naar een psycholoog.


Anne is een man van hoge waarden en normen. Hij is een coach die het beste bij je naar boven haalt. Zijn input levert een verbeterde “jou” op en is de moeite van het investeren waard. Ik beveel Anne van harte aan.

Martin de Jong, Building Champions


Boek vandaag nog een gratis kennismakingsgesprek.

%d bloggers like this: